Start-up – har du brug for sparring og hjælp til kapitalfremskaffelse ?

Som start-up skal man forholde til mange udfordringer; lever produktet op til den ønskede kvalitet, rammer man et behov hos forbrugerne eller er der en konkurrent i omverden, som man ikke kender endnu og har de samme planer i skuffen?

Når man har styr på de indlendende øvelser og nået til ”proof of concept”, kommer ”proof of business”. Hvordan skaber vi vækst og hvordan får vi finansieret denne rejse?

Buzzwords og muligheder er der mange af.  ”Bløde penge” i form af tilskudspuljer til udvikling og innovation. De er fine og taknemmelige i den første fase . Så er der ”family and friends” som næste mulighed. Eller ”crowd-funding”. Tilsidst  kommer vi til ”hårde penge” i form af låne- og egenkapital. Her stiger kravene fra omverden til rapportering og fremskridt.  Man kan hurtigt tabe overblikket i denne jungle..

Her er det vigtig, at man indhenter viden og ekspertise på det rigtige tidspunkt. Er man ikke klar med sin forretningsplan, når man møder Vækstfonden eller en anden långiver, så bliver man ikke inviteret næste gang. CS Consulting tilbyder en skræddersyede forløb til start-ups og iværksætter som giver dig tryghed i din fremtidige rejse. Se mere her

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *